Sinds Sam Foster in 1929 moderne zonnebrillen introduceerde, zijn zonnebrillen zowel modieuze als functionele items geworden. Beroemdheden en gewone mensen, royalty’s en onderdanen, rijk en arm dragen ze in verschillende vormen en maten, prijs en prestatie, kleur en glamour.

Tegenwoordig zijn designer Zonnebril met leesgedeelte een rage met de laatste mode en cutting-edge features. Maar voordat u uw creditcard gebruikt en betaalt, moet u de basis kennen voor het kiezen van de perfecte stijl.

zonnebril voor gezichtsvorm

Vooruitziend leidt je slechte modestijl tot uitingen van vierletterwoorden die beginnen met “f” en “s” die niet in respectabele artikelen worden gelezen. (Nou, misschien zou “wat was ik aan het denken?” een geschikte vervanging zijn.) Hetzelfde geldt voor designerzonnebrillen.

U moet dus beslissen over de perfecte zonnebrilvorm voor uw gezichtsvorm. Als algemene vuistregel geldt dat ronde gezichten er het beste uitzien bij een vierkant en rechthoekig montuur en dat vierkante gezichten er zachter uitzien bij een rond en ovaal montuur. Als je een ovaal gezicht hebt, heb je geluk, want je kunt bijna elke vorm van een zonnebril dragen!

Natuurlijk betekent je gezicht niet alleen je kaaklijn. Om de juiste designerzonnebril te kiezen, moet u rekening houden met uw neus en ogen. Mijn beste tip op dit gebied is dat een brede neus er over het algemeen het beste uitziet met een rand en metalen montuur, een lange neus korter lijkt met een lage neusbrug en een plastic montuur, en een knoopneus verdient meer aandacht met een hoge neusbrug en metalen montuur . zullen. Als je een slanke neus en een slank gezicht hebt, kun je je overal aan vasthouden, dus je zult jaloers zijn! (Boehoe voor de rest van de mensheid)

Wat uw ogen betreft, donkere designerzonnebrillen kunnen onvolkomenheden, kraaienpootjes, oogonvolkomenheden en emoties verbergen. Om nog maar te zwijgen van de nachtelijke rode, gezwollen ogen die je krijgt als je een zonnebril draagt en meer vrouwen (of mannen) kiest. dan voorheen

Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je zonnebril van het kleine soort is als je ogen gesloten zijn. Als je gezegend bent met grote ogen (of vervloekt, afhankelijk van hoe je eruitziet), dan is een grote zonnebril iets voor jou. Gelukkig voor jou zijn oversized designerzonnebrillen nu helemaal in! Heb je ooit een model met een kleine zonnebril in een modeblad gezien? Nee, tenzij je naar een sportblad kijkt.

Kleur overal!

Gelukkig zijn er designerzonnebrillen in een kleurrijke reeks, van het lichtste rood tot het donkerste zwart. Als je de juiste donkere UV-zonnebril kunt betalen, hoef je niet verstrikt te raken in de fashion faux pas van het binnenshuis dragen van een donkere zonnebril als je getinte glazen kunt hebben. Voor elke situatie in het leven kun je de perfecte zonnebril vinden om je ogen te beschermen, een beeld te projecteren of beide!

En wist je dat er kleurafstembare zonnebrillen worden ontwikkeld? Je kunt de kleur van je zonnebril veranderen met een druk op de knop! Hoewel de technologie nog in de kinderschoenen staat, met alleen kleurovergangen tussen diepblauwe en heldere tonen, kunnen we zien dat zonnebrillen sneller dan een oogwenk overgaan naar meer kleuren! Eén woord – cool.

hightech zonnebrillen

Wanneer zoiets moois als designerzonnebrillen een ware rage wordt, kun je verwachten dat technologie een stap verder gaat en een stap verder gaat naar het multitaskingniveau van modieus en praktisch zijn.

Oakley blijft een lijn van MP3- en Bluetooth-enabled designerzonnebrillen ontwikkelen waarmee je naar muziek kunt luisteren en handsfree gesprekken kunt voeren terwijl je inspannende activiteiten uitvoert en de vensters van je ziel beschermt. Als dit soort ontwikkelingen sneller gaat, zien we misschien de dag dat zonnebrillen bovenmenselijke prestaties kunnen leveren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *