Heb je gehoord van de voordelen van hijama voor gewichtsverlies of diabetes?

Welnu, deze oude praktijk, ook wel bekend als natte cupping, is behoorlijk populair. Al duizenden jaren gebruiken mensen in het Midden-Oosten deze techniek om veel kwalen te behandelen.

Wat is hijama of cupping?

Hijama of cupping therapie is een onderdeel van de alternatieve geneeskunde.

Simpel gezegd is een Hijama Amsterdam in feite een op de huid geplaatst kopje van glas, siliconen, bamboe of ander materiaal. Wanneer de cup wordt losgelaten, wordt er zuigkracht gecreëerd die de vloeistof in het gebied trekt. Dientengevolge worden kleine bloedvaten in het doelgebied gebroken, waardoor de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam wordt geactiveerd.

Op deze manier wordt cupping als zeer nuttig beschouwd bij de behandeling van verschillende medische aandoeningen. De plaatsing van deze cups richt zich op specifieke punten op het lichaam, afhankelijk van het gewenste resultaat.

De exacte hijama-techniek en materialen die voor de behandeling worden gebruikt, verschillen per regio.
Hijama en gewichtsverlies – Wat is de hype?
Veel mensen worstelen met overgewicht en zijn bereid alles te proberen. Van populaire diëten tot supplementen, we proberen het op alle mogelijke manieren op te lossen.

Hijama is een eeuwenoude praktijk die een bepalende rol speelt bij gewichtsverlies. Zoals we weten, draait het bij afvallen om een efficiënte stofwisseling die het vetverbrandingsproces van uw lichaam kan versnellen. Er zijn veel manieren waarop hijama u kan helpen gewicht te verliezen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *