Nu de vakantie nadert, vragen veel mensen zich af wat ze moeten kopen voor familie en vrienden. Helaas voldoen veel van de geschenken die tijdens de feestdagen worden gegeven niet altijd aan de verwachtingen van mensen. Velen van hen keren de week na Kerstmis terug naar de winkels!

Wat vinden mensen leuk?

Een grote fout die veel mensen maken bij het winkelen voor anderen, is om te kopen wat zij (de shopper) leuk vinden, ervan uitgaande dat de gever het ook leuk zal vinden. Natuurlijk is dit niet altijd het geval. In feite is het soms best moeilijk om te weten wat andere mensen leuk zullen vinden en waarderen. Het is nog moeilijker om te weten wat ze zouden kunnen haten als je ze niet echt goed kent. Weet jij bijvoorbeeld aan welke kleur je vrouw of moeder een hekel heeft?

Hoe vind je cadeau-ideeën

Een goede plek om te beginnen is te kijken naar de interesses en hobby’s van de persoon. Welke sporten of buitenactiviteiten vinden ze leuk? Ben je een filmliefhebber of lees je veel? Het identificeren van hun belangrijkste interessegebied (bij voorkeur buiten hun werk!) zal een grote bijdrage leveren aan het vinden van een cadeau inspiratie die ze echt zullen waarderen.

populaire geschenken

Kerstmis is voor veel bedrijven een groot commercieel evenement en een piekverkoopperiode. Consumentenelektronica zoals mp3-spelers en iPhones voeren de lijst aan. Tenzij de persoon van wie u koopt specifiek om een iPod of iets dergelijks vraagt, kunt u beter verder gaan dan deze traditionele geschenken. De ontvanger van je cadeau zal het op prijs stellen!

orgineel idee

U kunt originele cadeau-ideeën ontdekken door u te concentreren op de interesses van de persoon. Gepersonaliseerde producten worden steeds populairder, zegt hij, en er worden meer inspanningen geleverd om geschenken te personaliseren. Het leuke is dat de meeste van deze gepersonaliseerde geschenken niet overdreven duur zijn. Een ander idee is om een origineel boek of dvd te vinden die u zal helpen bij een van uw interesses. Houden ze van zeil-dvd’s over bijvoorbeeld zeiltechnieken of bootonderhoud, dan worden ze ten volle gewaardeerd.

Maak je klaar

Als je wacht tot kerstavond, heb je natuurlijk geen tijd om veel te doen, vooral als je op zoek bent naar een op maat gemaakt stuk. Dit soort geschenken vragen extra tijd. Maar als je kunt beginnen met Thanksgiving, kun je mensen misschien verrassen met een uniek cadeau.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *