Het is tijd om de gastronomische tuindeur schoon te maken om het zachte zonlicht op een heldere dag te bedekken. Misschien plant u een gezin en wilt u uw huis versieren voor een feest of barbecue. Of je wilt gewoon stoppen met vechten met een kleine hand en voet. Lees advies over hoe u de deur gemakkelijk en economisch kunt reinigen.

Zoek een kast voor een goedkope reinigingsoplossing.

De meeste huizen hebben een oude azijnfles onder de omgeving, gootsteen of de opbergruimte van de supermarkt. Vul de lege spuitfles of een kleine dweilemmer met heet water uit kraanwater en doe deze azijn in twee delen water (één boogie -azijn). Met andere woorden, als de waterfles is gevuld, zijn er twee -derde van twee -derde van hen, vul de rest met Terras reinigen White Azijn om een natuurlijke reinigingsoplossing te creëren. Als het glas van de oogpoort vet is, kunt u één druppel huisgerechtig wasmiddel toevoegen om beter te slapen.

Verzamel oude kranten die rond het huis liggen.

Vergeet om papieren handdoekrollen te gebruiken. Als u de ramen met sprankelende strepen wilt reinigen, zult u zeggen dat de beste werken van alle authentieke woonwijken gewone oude kranten zijn. Dit is een goede manier om ze te recyclen. Neem een krant en classificeer deze in ongeveer 20 stapels. Drink dan rimpels en win de bal. Belangrijke referentie: als u gevoelig bent voor het afdrukken van kranten, draag dan handschoenen voor dit proces. Nu ben je klaar om de uitdagingen buiten het raam op te lossen.

Huur of vind vrijwillige assistenten.

Het is een goed moment om uw kinderen te leren hoe ze hun huizen schoon kunnen houden. Of u kunt een vriend of echtgenoot vinden om dit huishouden te helpen. De assistent kan helpen om de veiligheid te waarborgen als u schoonmaakapparatuur moet dragen, gebruikte kranten moet weggooien of de ladder moet beklimmen. Kinderen kunnen in hun ramen werken, dus zorg ervoor dat ze handschoenen en bril hebben om hun handen en ogen te beschermen.

Begin naar buiten en ga dan naar binnen.

Transport de apparatuur naar buiten en bereid briljante resultaten voor. Spuit het hele oppervlak van het eerste schuifdeurglas en het frame. Maak je geen zorgen over of het frame hout is. Water- en azijnoplossingen zijn zeer veilig voor alle oppervlakken. De oplossing begint het glas ongeveer 1 minuut te schuiven. Neem vervolgens de wagde krant en begin in de linkerbovenhoek van het glas en wrijf het stevig met een cirkelvormige beweging. Naarmate elke krant saai wordt, gooi ze weg en ga naar nieuw werk. Dit begint op het raam te schijnen. Wanneer u alle externe deuren voltooit, gaat u naar binnen en herhaalt u het proces.

Ga terug en geniet van het uitzicht vanuit de nieuwe en verbeterde schone binnenpoort! Als u de azijnoplossing handig houdt, kunt u deze gemakkelijk afvegen door deze op een handdoek te spuiten als u iets moet bevlekken of aanraken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *