Voor motorliefhebbers zijn motorhelmen een van de best beoordeelde veiligheidsartikelen die je ooit zult willen hebben, alle bescherming die je zoekt, of het nu een motorhelm, motorcrosshelm of scooterhelm is. Deze hoofdsteunen zijn niet alleen van goedgekeurde kwaliteit, ze moeten ook goed worden gemonteerd voor maximale bescherming. Het verschil tussen een goede motorhelm en een goedkope motorhelm kan het verschil zijn tussen leven en dood. Als een motorhelm je niet beschermt, waarom zou je dan de kosten betalen voor het kopen en dragen van een motorhelm?

Het beste advies is om geen gebruikte motorhelm te kopen of een vriend te lenen. Na verloop van tijd passen het beschermende schuim en het verwijderbare kussen zich aan de contouren van het hoofd van de primaire gebruiker aan. Een gebruikte of geleende motorhelm is een compromis voor de veiligheid. Een nieuwe, nauwsluitende crosshelm met vizie zorgt voor nog meer bescherming en veiligheid. Afgezien daarvan weet ik niet hoe vaak of hoe hard de gebruikte/geleende helm is gevallen.

De tweede aanbeveling is om weg te blijven van zogenaamde “nieuwigheidshelmen”. Dit zijn de nieuwigheden die ze beweren te zijn, niet voor straatgebruik of bescherming van welke aard dan ook.

Juiste slijtage en maatvoering: Het dragen van de verkeerde maat helm kan het risico op ernstig letsel of overlijden bij een ongeval vergroten. Het kiezen en kopen van de juiste maat motorhelm is veel gemakkelijker als je koopt in een fysieke winkel. Online kopen is wat moeilijker, maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om het proces te vereenvoudigen door deze suggesties op te volgen.

1.) Meet je haar met een doek of een papieren meetlint door je haar ongeveer 2,5 cm boven je wenkbrauwen te wikkelen.

2.) Gebruik onze standaard maattabel om de maat motorhelm te kiezen die het dichtst bij uw hoofdomtrek komt. Maattabellen zijn meestal te vinden op sites van internetwinkels, maar als dat niet het geval is, kunt u altijd googlen op “maattabel motorhelm”. Als je hoofdmaat tussen twee motorhelmmaten ligt, probeer dan eerst de grotere maat en dan de kleinere maat. Alle motorhelmen zijn enigszins verschillend van maat en vorm, maar de meeste fabrikanten hebben de maat gestandaardiseerd. Ik ken geen internetwinkel die geen maten wil ruilen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *