De meeste mensen hebben in hun leven vaak nachtelijke angst gevoeld; als u echter een van de miljoenen mensen bent die dagelijks last hebben van bedtijdangst; je weet dat zelfs de gedachte aan het naar bed gaan soms een angstopwekkende situatie kan zijn; en je zou ongetwijfeld wat angstverlichting kunnen gebruiken. Als je ooit hebt gemerkt dat je ‘s nachts uur na uur wakker lag terwijl je naar de klok luisterde – en je eigen hartslag raasde – dan lijd je misschien aan een paniekstoornis.

Veel mensen die aan angst en slapeloosheid lijden, vinden verlichting van hun angst bij traditionele artsen en psychiaters. Hulp krijgen van een van beide kan echter ontmoedigend zijn; aangezien het nemen van voorgeschreven medicijnen alprazolam sandoz kopen zonder recept om uw angst te beheersen uw gezondheid kan aantasten en afhankelijkheid kan veroorzaken. Sommige mensen nemen vrij verkrijgbare slaapmiddelen over; hoewel ze vaak (vaker wel dan niet) een suf gevoel hebben en helemaal niet goed uitgerust zijn in de ochtend.

Veel mensen die in deze situatie zijn geweest, hebben, in plaats van hun gezondheid op het spel te zetten, meer natuurlijke remedies gezocht om hen door hun dagelijks leven te helpen. Door onderzoek te doen naar mijn eigen slaapangstproblemen heb ik nogal wat dingen gevonden die voor mij hebben gewerkt en ik hoop dat jij na het lezen hiervan ook geholpen kunt worden.

Hieronder staan een paar dingen die, hoewel niet elke remedie voor iedereen werkt; en na vallen en opstaan, kan het u op weg helpen om verlichting te krijgen van uw slaap- en angstproblemen.

Melatonine: Melatonine is een van nature voorkomende chemische stof die voorkomt in planten en dieren. Het wordt sinds het midden van de jaren negentig in de VS gebruikt als een natuurlijk slaapmiddel dat werkt door u te helpen sneller in slaap te vallen. Het nemen van een tablet, die je in de meeste reformwinkels kunt vinden, ongeveer 30 minuten voor het slapen gaan, kan de hoeveelheid tijd dat je wakker ligt aanzienlijk verkorten.

Valeriaanwortel: Ruikt naar vieze gymsokken maar werkt als een tierelier! Dit kruid wordt verkocht in capsules of tabletten en is vrij verkrijgbaar. Van valeriaanwortel is aangetoond dat het bij veel mensen kalmerende effecten heeft; en wordt om deze reden gebruikt sinds de tijd van het oude Rome. Hippocrates heeft het gegraven en hopelijk jij ook.

Calcium- en magnesiumsupplementen: Het drinken van een warm glas melk voor het slapengaan staat al eeuwenlang bekend als een middel tegen slapeloosheid. Wist je dat dit werkt vanwege de calcium en magnesium in de melk? Als u beide vlak voor het slapen gaan inneemt, kunt u sneller in slaap vallen en langer doorslapen.

Meditatie: Al eeuwenlang gebruiken mensen meditatie om hun angst onder controle te krijgen. Slechts tien minuten per dag kan al helpen om je te ontspannen. Meditatie kan helpen om je ontspannende ademhalingstechnieken aan te leren; en laat je onmiddellijk ontspannen en uitgerust voelen; en zorgen ervoor dat u zich rustiger voelt wanneer u naar bed gaat.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *