Meestal denk je niet aan Slacker en BlackBerry in dezelfde zin. Mensen die bramen dragen, hebben meestal geen mos onder hun voeten.

Dat zou echter slapper zijn met een kleine “s”. Dit verhaal, nog een potentiële nagel aan de doodskist van de radio, is Slacker met een hoofdletter “S”. Slacker is een draagbare, gepersonaliseerde RadIo Jingles-service en ze hebben Slacker uitgerold voor BlackBerry-gebruikers. De applicatie is f-r-double-e, waardoor het exact hetzelfde prijsniveau heeft als radio.

Radio was en is nog steeds de meest gebruikelijke manier waarop mensen naar muziek luisteren. Het zal waarschijnlijk even duren voordat dit type programmeerservice aanslaat, en het zal terra radio op korte termijn geen kwaad doen. Maar mensen streamen Slacker op hun bureau op het werk en kopen de Slacker-units waarmee ze hun favoriete deuntjes bij zich kunnen dragen, en nu kunnen degenen die BlackBerry-producten gebruiken Slacker op hun handsets krijgen. De service komt tegemoet aan de wens naar draagbare muziek, en door deze beschikbaar te maken op technologie die we al hebben, komen ze dichter bij het feit dat ze net zo beschikbaar zijn als radio.

En de aanpassing die beschikbaar is met zelfs de gratis service is beter dan radio – kies een formaat en luister. Maar is er een nummer dat je niet graag speelt in je stream? Je kunt het voor altijd uit je ervaring bannen met één klik op de knop “Verbannen”. Als u een nummer hoort dat een van uw favorieten is, klikt u op de knop “Favoriet” om meer van dit soort nummers in uw luisterervaring te hebben. Geef je niets om hun honderden keuzes voor radiostations? Creëer eenvoudig uw eigen. Schakel net zo gemakkelijk van zender naar zender alsof het terra-radio is.

Maar dat is het niet. Het is net zo gratis als terrestrische radio,GEsproken Jingles  maar hier zijn enkele verschillen… geen grote lange reclameblokken. Geen wedstrijden, wat positief of negatief kan zijn. Geen lokale inhoud, wat helaas ook bij terra-radio vrij gewoon is geworden. Geen verkeersberichten of weerberichten.

Voor veel mensen zal de reguliere radio het winnen bij het plannen van hun dag of het rijden tussen huis en werk vanwege de service-elementen en ondanks de reclameblokken. Maar thuis, in de sportschool of onderweg te voet? Commerciële gratis, programmeerbare muziek op een apparaat dat de luisteraar al bij zich heeft, zal waarschijnlijk de keuze zijn.

Nogmaals, de wens van de radio om te klinken als een jukebox werkt averechts, aangezien betere diensten zoals Slacker de jukebox-oorlog zonder twijfel zullen winnen, elke keer weer.

Voor de leidinggevenden in de radio: het is tijd voor wat out-of-the-box denken. Je bent te lang aan het verslappen en Slacker staat op het punt een grotere bedreiging te vormen dan de iPod.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *