Helaas zijn de kosten voor voorgeschreven medicijnen in dit land zo schandalig dat veel mensen ze gewoon niet kunnen betalen. Dit artikel gaat over hoe u uw voorgeschreven medicijnen betaalbaar kunt krijgen. Net zo belangrijk is dat het de populaire misvatting zal wegnemen dat het illegaal is om uw medicijnen Alprazolam 0,5 MG Kopen te verkrijgen van online medicatieleveranciers die buiten de Verenigde Staten zijn gevestigd.

De Amerikaanse farmaceutische industrie heeft zich tot het uiterste ingespannen om zichzelf te beschermen tegen concurrentie van in het buitenland gevestigde geneesmiddelenfabrikanten. De manier waarop ze dit hebben gedaan, is door zich te concentreren op die aanbieders die inderdaad onwettige cyberapotheken zijn (en er zijn er veel) en geen onderscheid te maken tussen deze slechteriken en legitieme, geaccrediteerde bedrijven (er zijn ook veel van deze ).

Om u een idee te geven van hoe intimiderend en machtig de Amerikaanse farmaceutische industrie is: Google is gedwongen om alle betaalde advertenties voor online apotheken (AdWords) van buitenlandse bedrijven stop te zetten en heeft $ 500 miljoen opzij gezet om ofwel een minnelijke schikking te treffen of te betalen voor hun juridische kosten om zichzelf te verdedigen. De farmaceutische industrie stelt dat Google verantwoordelijk is voor de beweringen van hun adverteerders. Daarbij staat Google geen advertenties meer toe van ‘enige’ in het buitenland gevestigde aanbieders van online apotheken, zelfs niet van degenen die zich houden aan de overheidsvoorschriften die zijn ingevoerd om de roofzuchtige online cyberapotheken uit te roeien. Als gevolg hiervan zijn ook Yahoo Search en Bing gestopt met het accepteren van betaalde advertenties van alle buitenlandse online apotheken.

Wat u moet weten, is dat het zowel volkomen legaal als absoluut veilig is om uw medicijnen te kopen bij buitenlandse aanbieders, zolang (1) uw apotheek is geaccrediteerd door de National Association of Boards of Pharmacy in de Verenigde Staten of de Canadian International Pharmacy Association (CIPA) in Canada en (2) u beschikt over een geldig, op lichamelijk onderzoek gebaseerd voorschrift van uw arts. Deze twee voorwaarden zijn absoluut verplicht!

Het voordeel van leren hoe u uw medicijnen legaal en veilig kunt verkrijgen van buitenlandse geneesmiddelenfabrikanten, is enorm. Ik betaalde bijvoorbeeld meer dan $ 700 / maand voor mijn vier voorgeschreven medicijnen totdat ik mijn huiswerk deed. Ik geef nu ongeveer $ 100 / maand uit voor dezelfde medicijnen. Ik overdrijf niet als ik je vertel dat een van mijn medicijnen (een zeer populair medicijn tegen zure reflux) me nu minder dan 5% kost van wat ik aan mijn plaatselijke apotheek betaalde – zelfs met een kortingskaart voor medicijnen. Mijn onderzoek omvatte onder meer navraag bij het Drug Enforcement Agency van het ministerie van Justitie en meer te weten komen over de zeer gerenommeerde ‘FDA-goedgekeurde’ buitenlandse farmaceutische bedrijven die mijn medicijnen produceren.

Het is waarschijnlijk dat u, net als vele anderen, merkt dat de huidige economische omstandigheden u dwingen om te stoppen met het innemen van uw dure medicijnen of dat u op andere gebieden van uw leven offers moet brengen om ze te kunnen betalen. U moet dus echt wat tijd besteden aan het onderzoeken van uw alternatieven. Ik kan u verzekeren dat u uw medicatiekosten ‘radicaal’ verlaagt, legaal en veilig, als u de tijd neemt om te leren hoe u dit moet doen.

Als u precies wilt weten hoe u moet doen wat ik heb gedaan om legaal en veilig voorgeschreven medicijnen te verkrijgen voor een fractie van wat u zult uitgeven zonder al het onderzoek te doen dat ik moest doen, wilt u misschien de onderstaande link bezoeken. Het kan uw leven letterlijk redden, zo niet aanzienlijk verbeteren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *