Mensen hebben verschillende percepties wanneer er een discussie is over het hebben van gedeelde of speciale servers voor het hosten van uw website. Terwijl dit debat nog steeds aan de gang is, moet u een slimme beslissing nemen die uw website kan versterken met een verbeterde beveiliging en minder crashes tijdens de piekuren. Dit is dus waar dedicated servers u kunnen helpen bij het behalen van uw productiviteitsdoelen. Uw bedrijf zou de keuze ervoor niet kunnen ontkennen, vooral wanneer uw website waaraan u al lang heeft gewijd honderden pagina’s heeft bereikt.

Hoewel het iets meer geld kost dan reguliere hosting, is tijdens downtime een dedicated hosting de enige manier om te gaan. Als u een zakenman bent die nog steeds niet zeker weet of u dedicated servers moet gebruiken, lees dan verder. Hier leert u meer over deze hostingoptie die u kan helpen een verstandige beslissing te nemen.

Wat zijn dedicated servers?

Simpel gezegd, slechts een enkele client wordt gehost op een server vanaf een speciale machine. Het concept werkt precies het tegenovergestelde van shared hosting waarbij meerdere klanten op één server worden gehost. Hoewel een toegewijde host is toegewijd aan slechts één client, is die client vrij om honderden websites op die server te hosten. Dit type hosting is erg populair bij grote bedrijven die meerdere domeinen op één server willen hosten. Meestal zijn ze enorm aanwezig op internet en hebben ze meer technische vereisten voor hun online bedrijf.

Wat zijn de voordelen van het kiezen van dedicated servers?

1. Volledig maatwerk blijft in jouw handen:

Een klant geniet van volledige aanpassingsmogelijkheden op een speciale hostingserver. U kunt van een gedeelde server niet zo’n flexibiliteit in aanpassing verwachten, omdat u zich moet conformeren aan een gedeelde interface. Maar het kiezen van een dedicated hostingserver voor uw bedrijf is allemaal winst. Het geeft u de flexibiliteit en vrijheid om de technologie en scripts van uw keuze te gebruiken, zodat u uw website naar een hoger niveau kunt tillen.

2. Toegewijde klantenservice maakt het een haalbare optie:

Dedicated servers hebben een goede reputatie voor het bedienen van klanten met het hoogste niveau van klantenservice. Aangezien niemand zich downtime in het bedrijfsleven kan veroorloven, kunt u niet lang wachten om dingen te laten repareren wanneer uw website niet werkt. Met toegewijde servers in actie krijgt u echter zo snel mogelijk hulp bij het oplossen van problemen. Deze hostingproviders erkennen de waarde van een klant en doen vaak extra moeite om de zaken zo snel mogelijk op te lossen.

Conclusie:

Afgezien van deze voordelen zorgen dedicated servers er enorm voor dat niemand toegang krijgt tot uw server behalve u. Het betekent veel voor de veiligheid van uw website. Aangezien u de enige persoon bent die toegang tot uw site heeft, is er geen kans dat uw website wordt aangetast door virussen en malware. Daarnaast bieden ze een extra beveiligingslaag door u een externe firewall aan te bieden om bedreigingen van buitenaf te blokkeren. Al met al zult u altijd winnen als u investeert in dedicated servers.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *