Zijn snelle elektrische scooters snel genoeg voor mij persoonlijk? Hij is zeker niet zo snel als de meeste benzinescooters, maar met alle recente snelheidsverbeteringen zou hij aan je behoeften moeten kunnen voldoen. Of een snelle Elektrische scooters de snelheid kan bieden die je nodig hebt, hangt af van waarvoor je hem koopt.

Voordat u een verstandige keuze maakt tussen deze twee stijlen scooters, zijn er eerst twee of drie specifieke zaken die u moet overwegen. Uiteraard is het verschil in snelheid aanzienlijk, maar zelfs nadat je deze informatie kent, is het nog steeds belangrijk om op de hoogte te zijn van een aantal andere zaken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Het lijdt geen twijfel dat gasmotorscooters u overal brengen waar u maar wilt. Topsnelheid is geen probleem voor dit type scooter, aangezien het snelheden van meer dan 100 MPH kan halen. Omdat scooters op gas gas als brandstof gebruiken, is hun actieradius onbeperkt.

De hoge snelheid van de meeste elektrische scooters is meestal rond de 20 mijl per uur, maar er zijn veel merken en modellen die 30 MPH of meer kunnen bereiken. Dit is de maximale snelheid die u zult vinden op een “staande” e-scooter, maar e-scooters van het “motorfietstype”, het soort met een instapframe, kunnen 50 MPH of meer bereiken. Nu is het een snelle elektrische scooter. Als je een mechanische geest hebt, kun je deze veranderen om sneller te gaan.

Als je eenmaal hebt bepaald of een snelle elektrische scooter snel genoeg is voor jouw situatie, wil je een aantal andere zaken overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt over welke stijl je wilt kopen.

Het totale bereik of hoe ver je kunt bewegen, is een ander belangrijk mechanisme. Als je een scooter koopt om lange afstanden af ​​te leggen, heb je ongetwijfeld een gasscooter nodig. Elektrische scooters moeten hun batterijen doorgaans opladen nadat ze 30 tot 80 km hebben afgelegd, dus u kunt alleen lange reizen maken als u een reservebatterij bij u heeft die u kunt gebruiken wanneer de stroom bijna op begint te raken. Hoewel scooters op gas enorme voordelen hebben ten opzichte van elektrische scooters in termen van bereik of afstand die ze kunnen afleggen en maximale snelheid, zijn er veel andere voordelen van het elektrische type.

Elektrische scooters zijn veel goedkoper in gebruik omdat ze geen dure brandstof nodig hebben. Bovendien is de frequentie van storingen laag, wat resulteert in vrijwel geen onderhouds- en reparatiekosten. Ze zijn veel stiller dan gasmotoren en stoten geen giftige dampen uit, zodat ze binnenshuis kunnen worden gebruikt. Het is milieuvriendelijk omdat het geen gevaarlijke emissies heeft, wat tegenwoordig zo belangrijk is.

Maximale snelheid is niet het enige criterium bij het kiezen van het juiste type scooter voor uw situatie. Als u zeer lange afstanden rijdt of meer snelheid nodig heeft, heeft u een scooter op gas nodig. Maar als u kunt rondkomen met een scooter met een snelheid van 30 MPH, kunt u niet fout gaan met een elektrische scooter en zijn vele voordelen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *